Pozývame vás na Beregy - Borody 2020
top of page

Pozývame vás na Beregy - Borody 2020

V poradí už 4. ročník MTB pretekov vás prevedie po priam až nádhernej prírode v okolí Hlohovca. Svoje technické zručnosti a kondičnú prípravu si môžete preveriť aj vy, už 30. augusta 2020.

Obdobie končiaceho sa leta je pre cyklistiku ideálna etapa. Veď kto má rád nekonečné úpeky? Netvrdíme, že na Beregoch to bude iné, ak nám samozrejme cyklistické nebo nepripraví iné výzvy. Otázkou však je aj opäť narastajúci počet infikovaných novým vírusom COVID-19.


Beregy - Borody vás prevedú naprieč vinicami vo vinohradníckej oblasti Dvorníky, preto ak to tam nepoznáte, je načase to zmeniť! Potešia vás totiž krásnymi výhľadmi na povodie rieky Váh a preveria kondíciu v krátkych klasikárskych stúpaniach. Po nich sa budete cítiť ako znovuzrodení!

O svojej výkonnosti nemusíte vôbec pochybovať. Celá trať je plánovaná tak, aby ju zvládol každý. Navyše organizátori podujatia rozdelili "eliťákov" od "klasikárov" do dvoch kategórii, takže ak v deň pretekov budete cítiť, že nie je váš deň a nohy s vami bojujú, určite si nájdete vyvolenú kategóriu. Ak však chcete ísť a máte aj "namakané", no ste šťastný otecko či šťastná mamička a vaše dieťa vás nechce pustiť, zoberte ho so sebou! Je tu totiž aj rodinná kategória pre rodiča a dieťa.

Celá trať pretekov Beregy - Borody má 19 kilometrov so 441 nastúpanými metrami. Túto trať prejdete dvakrát, eventuálne ak ste klasikár, tak len raz. Môžte byť však bez obáv, organizátori si pre svojich pretekárov pripravili aj dva waterpointy, čo v preklade znamená, že o tekutiny vaše telo nepríde. Napriek tomu, že je Golguz generálnym partnerom pretekov, nebude na waterpointoch chutné vínko, ako by mnohí z vás určite čakali a potešili sa mu.


Registrácia na MTB preteky prebieha online, formou mailu v štýle: "prihláška + celé meno + dátum narodenia + bydlisko". Tieto informácie odošlite na email beregyborody@gmail.com. Dá sa však registrovať aj priamo na mieste štartu. Prečo by ste mali uprednostniť online registráciu?

Ľahká odpoveď. Svojou online registráciou totiž ušetríte vzácny čas organizátorom podujatia. Tento čas môžu potom investovať do iných, dôležitejších aktivít, ktoré sú nevyhnutné pre preteky ako také. Navyše tým ušetríte čas aj sebe a môžte sa dokonale rozcvičiť, aby ste predišli nejakému svalovému zraneniu.

Dostávame sa k cene štartovného.

Ak nie ste preukázateľným členom CzOH (Cyklisti z okolia Hlohovca), cena pre vás bude 10€ (uhrádza sa na mieste konania). Ak sa však preukážete, že k nám patríte, dostanete 50% zľavu.

Ak nie ste našim členom a chcete mať rôzne výhody, ako napríklad teraz uvádza organizátor pretekov Beregy - Borody, neváhajte nás kontaktovať na email czoh.info@gmail.com a stihnite to do štartu pretekov!


Prezentácia pretekov bude prebiehať 30. augusta 2020 od 9:30 hod. do 10:45 hod. s následným štartom pretekov o 11:00 hod.

Mapa trate:

GPX súbory:

1_OKRUH_BEREGY_BORODY
.gpx
Download GPX • 227KB
1_OKRUH_vystup_na_2_ku_
.gpx
Download GPX • 524KB

KONTAKT:

Organizátor pretekov:

tel. 0940 655 223, email: beregyborody@gmail.com


Cyklisti z okolia Hlohovca (členstvo):

tel. 0911 526 036, email: czoh.info@gmail.com


Máte záujem o mediálne partnerstvo? Napíšte nám!

bottom of page